Атаку дронами по Москві можна вважати успішною – експерт

Атаку дронами по Москві можна вважати успішною – експерт

Укрінформ
Атаку безпілотниками по Москві, здійснену в ніч проти 24 липня, можна вважати успішною.

Про це координатор міжнародної редакції онлайн-медіа «Мілітарний» Вадим Кушніков зазначив в ефірі програми «Укрінформ: вечірній стрім»

«Що стосується ударів по Москві, це питання досить цікаве. Уже не вперше, коли наші, або, можливо, не наші дрони долітають до столиці ворожої держави. Тут ми можемо лише сказати, що це – філігранна робота», – зазначив він.

Кушніков пояснив, що вважає атаку досконалою, адже ППО російської столиці завжди відрізнялося високою концентрацією та ешелонованістю.

«Ми можемо допустити, що це була дуже делікатна операція з точки зору планування. Тобто потрібно було виробити найоптимальніший маршрут, щоб ці безпілотні літальні апарати досягли своїх кінцевих точок призначення», – зауважив він.

Читайте також: «Панцир» на даху будівлі міноборони РФ не зміг збити дрон - ЗМІ

Експерт підкреслив, що атаку можна вважати успішною, адже дрони досягли своїх цілей.

«Важко судити саме з військової точки зору, але з точки зору медійної, психологічної, то це досить вдала атака», – резюмував він.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 липня російські ЗМІ та Telegram-канали заявили про атаку безпілотників на столицю Російської Федерації, в результаті якої була пошкоджена будівля поруч з міноборони РФ, ще один дрон влучив у московський бізнес-центр "Леруа Мерлен".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-