На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули двоє людей

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули двоє людей

Укрінформ
У Харківській області за минулу добу, 22 липня, внаслідок ворожих обстрілів загинули двоє людей.

Про це в Телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За його словами, минулої доби росіяни з артилерії, мінометів та з використанням авіації масовано обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

Внаслідок кількох обстрілів Куп'янська з РСЗВ "Смерч", ствольної артилерії та мінометів пошкоджено будівлі підприємств цивільної промисловості, щонайменше три приватні житлові будинки та господарчі споруди. Загинула 57-річна жінка.

У смт Дворічна Куп'янського району внаслідок обстрілів загинув 45-річний чоловік. Чоловік віком 60 років зазнав поранення та був госпіталізований, зазначив Синєгубов.

У селі Кучерівка Куп'янського району пошкоджено будівлі свинокомплексу, сталася пожежа. У селах Новоосинове та Петропавлівка Куп'янського району пошкоджено приватні будинки та господарчі споруди, повідомив очільник ОВА.

За його словами, у селі Богуславка Ізюмського району пошкоджено приватний будинок та автомобіль. У селі Чернещина Ізюмського району внаслідок обстрілу пошкоджена будівля клубу, сталася пожежа.

Близько 13:10 в Ізюмі біля під'їзду на міні підірвалася 72-річна жінка та була госпіталізована з пораненням в стані середньої тяжкості.

Як додав Синєгубов, на Харківщині тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 63 вибухонебезпечні предмети.

Читайте також: За добу загарбники вбили чотирьох жителів Донеччини

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби російські загарбники завдали чотири ракетні, 58 авіаційних ударів та здійснили 81 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-