Ворог скинув дві авіабомби на селище Нью-Йорк – зруйнована п’ятиповерхівка

Ворог скинув дві авіабомби на селище Нью-Йорк – зруйнована п’ятиповерхівка

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники за минулу добу скинули дві авіабомби на смт Нью-Йорк, у результаті зруйнована п’ятиповерхівка. У Костянтинівці пошкодили шість будинків, школу і підприємство.

Як передає Укрінформ, про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

«На Горлівському напрямку росіяни скинули дві авіабомби на Нью-Йорк, одна з них зруйнувала п'ятиповерхівку. Всього у громаді пошкоджено шість будинків, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджено три будинки. У Костянтинівці пошкоджено шість будинків, школу і підприємство», - написав очільник області.

Він зазначив, що від ворожого вогню зазнала поранень одна людина, пошкоджено п’ять будинків у Плещіївці Іллінівської громади.

На Лисичанському напрямку три будинки пошкоджено у Ямполі Лиманської громади, один у Сіверську і один - у Званівці.

Читайте також: Росіяни за добу поранили чотирьох жителів Донеччини

Також, за словами Кириленка, на Волноваському напрямку під обстрілами були Вугледар і Пречистівка, у Комарській громаді — селище Шевченко. Зранку росіяни обстріляли з «Градів» Велику Новосілку.

На Донецькому напрямку було пошкоджено вісім будинків у Курахівській громаді, впродовж доби відбувалися обстріли Мар'їнки та Красногорівки.

Фото: Павло Кириленко / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-