Росіяни запустили по Херсонщині радіокеровану бомбу та обстріляли ферму

Росіяни запустили по Херсонщині радіокеровану бомбу та обстріляли ферму

Єдині новини
Укрінформ
Через російські обстріли Херсонщини поранення отримали четверо мешканців обласного центру, по Зміївці ворог запустив радіокеровану бомбу, а в Садовому знищив фермерське господарство.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні по Зміївці запустили радіокеровану бомбу. Було зруйновано близько п'яти будинків. Обійшлося без постраждалих. Також у Садовому росіяни з артилерії обстріляли фермерське господарство. Ферма майже повністю згоріла, тут теж люди не постраждали. Також будинок обстріляли у Комишанах», - сказав Толоконніков.

Читайте також: У Херсоні через ворожі обстріли сталися п’ять пожеж у будинках

Він також повідомив, що загалом за 2 липня в області п'ятеро поранених. Зранку внаслідок обстрілів аптеки та закладу громадського харчування (у Херсоні - ред.) 46-річний чоловік отримав важкі поранення, а 70-річний більш легкі. Пізніше росіяни обстріляли багатоповерхівку. Там поранення середнього ступеня отримали 22-річний чоловік та його 46-річна мати. Їх госпіталізували. Стан наразі стабільний. Ще одна людина зазнала поранення в Посад-Покровському. Тракторист займався сільськогосподарськими роботами і підірвався на міні. Їхати в лікарню він відмовився.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія минулої доби, 1 липня, здійснила 86 обстрілів Херсонської області, п’ятеро людей дістали поранення.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-