У районі Антонівського мосту ведеться контрбатарейна боротьба - військові

У районі Антонівського мосту ведеться контрбатарейна боротьба - військові

Укрінформ
Сили оборони зосереджені на контрбатарейній боротьбі в районі Антонівського мосту.

Про це сказала керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі «Радіо НВ», передає кореспондент Укрінформу.

Відповідаючи на запитання про те, чи ведуться бої біля Антонівського мосту, Гуменюк сказала: «Основний спосіб боротьби залишається контрбатарейним, і до тих пір, поки ми не зможемо зачистити територію від ворога на достатню відстань, ми не можемо говорити ні про які більш активні дії».

Читайте також: Особливо потужні підрозділи військ РФ тримаються подалі від лівого берега Херсонщини - Гуменюк

Вона наголосила, що українські військові продовжують контрбатарейну боротьбу і намагаються зачистити таку смугу на лівому березі, «щоб це було більш безпечно для мирного населення правого берега».

За словами речниці, за минулу добу Сили оборони ліквідували 49 окупантів на лівому березі, 15 одиниць техніки, зокрема 4 човни і автобронетанкову техніку.

Водночас Гуменюк наголосила на дотриманні режиму інформаційної тиші. «Він має своє обґрунтування, бо коли лінія фронту пролягає річкою Дніпро, то це неймовірно важкий період, коли ведуться бої за ці території», - заявила вона.

Читайте також: ЗСУ продовжують тиснути на російських загарбників на півдні – Гуменюк

Раніше у розвідці Великої Британії заявили, що українські війська могли поновити перекидання особового складу на східний берег Дніпра, поблизу зруйнованого Антонівського мосту в Херсонській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-