На Херсонщині російські військові підриваються на своїх мінах, які встановила попередня ротація

На Херсонщині російські військові підриваються на своїх мінах, які встановила попередня ротація

Укрінформ
У Сергіївці Херсонської області з 15 червня по теперішній час у одному з підрозділів 5-ї армії східного воєнного округу на мінах, які були встановлені попередньою ротацією, підірвалося до 10 військовослужбовців Росії.

Про це поінформувала пресслужба Генерального штабу ЗС України у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 18.00 30 червня 2023 року щодо російського вторгнення, передає Укрінформ.

“Російські окупаційні війська продовжують вбивати один одного на полі бою. Так, в населеному пункті Сергіївка Херсонської області, після проведення чергової ротації на позиціях, з 15 червня по теперішній час в одному з підрозділів 5-ї армії східного воєнного округу підірвалося до 10 військовослужбовців противника на мінах, які встановлені попередньою ротацією”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На сході йдуть важкі бої, на півдні ворог намагається зупинити просування Сил оборони

За даними Генштабу, росіяни продовжують мародерство та використання цивільної медичної інфраструктури тимчасово окупованих населених пунктів для надання меддопомоги своїм пораненим військовослужбовцям.

“У населеному пункті Новопсков Луганської області російські військовослужбовці завантажили меблі з пологового будинку на військові автомобілі та вивезли у невідомому напрямку, а саму територію пологового будинку загарбники облаштовують під польовий шпиталь”, - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Військові за добу знищили шість районів зосередження ворога та станцію РЕБ

Як повідомлялося, у Покровському Запорізької області інженерні підрозділи російських військ мінують приватні земельні ділянки місцевих жителів, які виїхали на підконтрольну Україні територію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-