Заява Буданова, що «вагнерівці» більше не воюватимуть в Україні, має серйозне підґрунтя – ГУР

Заява Буданова, що «вагнерівці» більше не воюватимуть в Україні, має серйозне підґрунтя – ГУР

Ексклюзив
Укрінформ
Заява керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова про те, що «вагнерівці» більше не будуть воювати в Україні, має під собою серйозне підґрунтя.

Про це у коментарі Укрінформу заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає кореспондент Укрінформу.

«Звичайно, заява начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони має під собою серйозне підґрунтя і ґрунтується на конкретній інформації, отриманій із різних джерел, і на відповідній аналітиці цієї інформації. І звичайно, наслідки цих подій (бунту керівника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина – ред.) для режиму Путіна будуть довготривалими і нищівними», - сказав він.

Читайте також: Байден: Поки складно оцінити, чи ослабив Путіна заколот Пригожина

Відповідаючи на питання, як вплине цей бунт Пригожина на хід війни України з РФ, Юсов зазначив, що якщо говорити про безпосередні події на фронті, то у довготерміновій перспективі, починаючи від безпосередніх втрат у бортах, екіпажах, техніці для російських військ, які відбулися внаслідок цих подій, до потрясінь, перестановок і можливих репресій усередині російського естеблішменту та воєнно-політичного керівництва, це все, безумовно, буде впливати (на ситуацію – ред.).

Читайте також: Російські ЗМІ повідомили про арешт генерала Суровікіна після заколоту Пригожина

Як повідомлялося, раніше Буданов у коментарі ЗМІ заявив, що на думку розвідки, серед наслідків «заколоту Вагнера» для України значущими є компрометація російського керівництва та те, що підлеглі Євгена Пригожина більше не воюватимуть проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-