ДБР повідомило про підозру трьом колобарантам з Мелітополя, які розшукують українських партизанів

ДБР повідомило про підозру трьом колобарантам з Мелітополя, які розшукують українських партизанів

Укрінформ
Державне бюро розслідувань заочно повідомило про підозру трьом експравоохоронцям з Мелітополя, які, за інформацією слідства, виявляють для окупантів українських патріотів.

Про це поінформувала пресслужба ДБР, передає Укрінформ.

«Працівники ДБР викрили на державній зраді колишніх правоохоронців, які перейшли на бік ворога та вступили в незаконний орган окупантів - міліцію Мелітополя. Зрадники ще на початку тимчасової окупації міста не виконали наказ про передислокацію та добровільно погодились працювати на загарбників», - зазначається у повідомленні.

За даними ДБР, наразі фігуранти патрулюють Мелітополь та Мелітопольський район, накладають штрафи на громадян за законами РФ, виконують завдання окупаційного режиму щодо виявлення та придушення партизанського руху, вилучають зброю у місцевих мисливців та доповідають спецслужбам РФ про суспільні настрої громадян.

«Також фігуранти ведуть активну агітацію щодо співпраці з агресором серед своїх колишніх колег – українських правоохоронців», - наголосили в ДБР.

Читайте також: Росіяни для боротьби з партизанами встановлюють камери на захопленому півдні - нацспротив

Тож ДБР у взаємодії з Нацполіцією заочно повідомило фігурантам про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 ККУ). Санкція цієї статті ККУ передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацію майна. Процесуальне керівництво у справі здійснює Запорізька обласна прокуратура.

Як повідомляв Укрінформ, 6 квітня ДБР заочно повідомило про підозру у держзраді восьми експравоохоронцям з Мелітополя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-