У Краматорську російська ракета зруйнувала заклад у центрі міста

У Краматорську російська ракета зруйнувала заклад у центрі міста

Укрінформ
Російські війська завдали двох ракетних ударів по Краматорську.

Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Росіяни завдали 2 ракетних ударів по Краматорську. Перше влучання було у заклад харчування в центрі міста. Друге влучання - с. Біленьке», - зазначив очільник ОП.

Краматорська міська рада поінформувала, що на місці удару у Краматорську ведуться пошуково-рятувальні роботи.

«Буквально біля двох годин тому було завдано двох ракетних ударів по місту Краматорську. Зараз будемо працювати на місці і будемо встановлювати кількість поранених і можливих жертв. Це - центр міста, один із закладів харчування, де було велике скупчення цивільного населення. Тому вже згодом буду повідомляти по результатам», - сказав керівник ОВА Павло Кириленко в ефірі національного телемарафону «Єдині новини».

Він зазначив, що вже розгорнута робота штабу і рятувальники працюють на місці влучання ворожої ракети.

Читайте також: Ворог знову обстріляв Нікополь, є руйнування

«Вся необхідна допомога буде надаватись пораненим. Це буквально відбулося в 19 годин 32 хвилини. Тому зараз всі вже працюють на місті, вся допомога буде надаватися і надається станом на зараз», - додав Кириленко.

На місці ракетного удару в центрі Краматорська вже розгорнуто намет Управління з питань цивільного захисту, повідомила Краматорська міська рада у Телеграмі.

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках протягом доби відбулось понад 10 бойових зіткнень.

Фото: Андрій Єрмак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-