В Укроборонпромі провели перевірку – встановлюють причини невиконання ракетної програми

В Укроборонпромі провели перевірку – встановлюють причини невиконання ракетної програми

Укрінформ
Підрозділи безпеки ДК «Укроборонпром» у березні-квітні провели перевірку щодо встановлення причин невиконання окремих заходів ракетної програми та направили результати до Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості та Служби безпеки України.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ДК.

«Попри те, що значна частина ракетної програми, розробленої за дорученням Президента командою ДК, та затвердженої на найвищому рівні, успішно виконана, деякі питання подальшої її реалізації залишаються невирішеними. За рішенням гендиректора ДК Юрія Гусєва – у рамках координації – підрозділами безпеки ДК у березні-квітні цього року проведено перевірку щодо встановлення причин невиконання окремих заходів ракетної програми», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Укроборонпромі розповіли про створення спільного підприємства з Rheinmetall

В концерні уточнили, що результати службової перевірки для вжиття відповідних заходів 25 квітня поточного року направлено до Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України та Департаменту контррозвідки Служби безпеки України.

Як повідомлялось, наглядова рада ДК «Укроборонпром» ухвалила стратегію, яка визначає пріоритети роботи концерну та його підприємств на 2023-2034 рр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-