Нові військові шпиталі на окупованій території свідчать про обсяги втрат ворога – Лисогор

Нові військові шпиталі на окупованій території свідчать про обсяги втрат ворога – Лисогор

Укрінформ
На тимчасово окупованій території Луганщини з’явився ще один військовий шпиталь.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі.

«Кількість військових шпиталів на окупованій території зростає, бо кількості ліжко-місць для поранених військових РФ катастрофічно не вистачає. Нещодавно в Луганську відбулося відчуження ще одного медичного закладу, який перепрофільовано під військовий шпиталь. Там цілодобово надається медична допомога особовому складу, а для роботи залучені медичні працівники з РФ», - написав Лисогор.

Він додав, що навіть в обласному центрі можливості цивільного населення отримати медичну допомогу щоразу обмежуються. Не кажучи вже про рівень її якості.

Читайте також: ЗСУ за добу ліквідували 950 російських загарбників

Щодо ситуації на загарбаних ворогом територіях області Лисогор зауважив, що життя в Сєвєродонецьку завмирає із заходом сонця, бо окупанти так і не полагодили вуличне освітлення навіть навколо вцілілих кварталів міста.

«Відтоді, як темрява огортає населений пункт, вулиці порожніють. Варто нагадати, що й електропостачання є далеко не в усіх будинках, а тільки в найбільш заселених. Відповідно, не працюють і світлофори, на ПДР ніхто уваги не звертає – уся провина на цивільних», - зазначив очільник Луганщини.

Як повідомляв Укрінформ, російські окупанти ускладнюють процедуру в’їзду на Луганщину з Росії, влаштовують ретельні обшуки для людей із українським паспортом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-