ЗСУ звільнили території під Красногорівкою, рух сил триває - Тарнавський

ЗСУ звільнили території під Красногорівкою, рух сил триває - Тарнавський

Укрінформ
На Таврійському напрямку Сили оборони звільнили території під Красногорівкою на Донеччині, які були окуповані з 2014 року.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський.

"На Таврійському напрямку Сили оборони звільнили території під Красногорівкою на Донеччині, які були окуповані з 2014 року. Рух наших сил продовжується", - наголосив він.

Водночас речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив, що українські військові вибили звідти росіян близько тижня тому, але інформацію не розповсюджували з тактичних причин.

"Новина запізнилась на тиждень. Тут зрозумілі певні тактичні міркування. Дійсно, під Красногорівкою заволоділи кількома позиціями внаслідок добре підготовленого штурму. Були й імітації дій, і підтримка артилерії, і важкої техніки. Здійснили розмінування певних ділянок", — сказав Шершень.

Читайте також: Українські воїни звільнили П'ятихатки — Маляр

Як повідомляв Укрінформ, на початку червня українські воїни звільнили від росіян село Благодатне на Донеччині.

Як повідомляв Укрінформ, станом на вечір 23 червня на Таврійському напрямку російські війська за добу втратили вбитими і пораненими більше трьох рот, знищено 51 одиницю військової техніки.

Фото: libkos

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-