Росія тримає у Чорному та Середземному морях чотири ракетоносії, залп - 22 «Калібри»

Росія тримає у Чорному та Середземному морях чотири ракетоносії, залп - 22 «Калібри»

Укрінформ
Станом на 11.00 Росія тримає у Чорному та Середземному морях чотири ракетоносії із загальним залпом до 22 ракет «Калібр».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба командування ВМС ЗСУ.

«Станом на 11:00 24.06.2023 у Чорному морі на бойовому чергуванні знаходиться п'ять ворожих кораблів, серед яких три носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп до шести ракет; в Азовському морі – один ворожий корабель; у Середземному морі на бойовому чергуванні знаходиться до восьми ворожих кораблів, серед яких один носій крилатих ракет "Калібр", загальний залп до 16 ракет», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росія наростила у 3-4 рази виробництво «Калібрів» та Х-101 — розвідка

Також зазначається, що за добу в інтересах РФ прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 16 суден, з них шість рухалися з протоки Босфор; до Чорного моря – вісім суден; РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні ворог збільшив кількість ракетоносіїв у Чорному морі до трьох із загальним залпом до 16 «Калібрів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-