Загарбники посилили перевірки цивільних поблизу Сєвєродонецька

Загарбники посилили перевірки цивільних поблизу Сєвєродонецька

Укрінформ
Російські загарбники посилено перевіряють цивільних поблизу Сєвєродонецька. До окупованого міста можна потрапити тільки маючи місцеву реєстрацію.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"До окупованого Сєвєродонецька можна потрапити тільки маючи місцеву реєстрацію. В зворотному випадку військові рф зупинять десь по дорозі до міста. На блокпостах при в'їзді до населеного пункту вони посилили перевірки цивільного населення", - зазначив він.

Очільник ОВА додав, що у Троїцькому зовсім інший пропускний режим. Там росіяни введуть заборону на переміщення без паспорта РФ. "Там наказали до грудня всіх паспортизувати, інакше заборонятимуть виїзд із громади", - написав Лисогор.

Він також повідомив, що учора загарбники зосередили штурмові зусилля на ділянці поблизу Кремінної, намагаючись просунутися в бік населених пунктів Донеччини. На Луганщині вони зосередили значну кількість особового складу і техніки, підтягнули резерви. Під вогнем противника залишаються наші звільнені населені пункти – Білогорівка, Стельмахівка та Невське.

Читайте також: Загарбники на Луганщині готують тисячі нових ліжко-місць для поранених

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники продовжують зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - упродовж доби там відбулося 40 бойових зіткнень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-