Українські захисники збили 28 із 30 «Шахедів», запущених росіянами цієї ночі

Українські захисники збили 28 із 30 «Шахедів», запущених росіянами цієї ночі

Дані Генштабу
Укрінформ
Сьогодні вночі російські терористи завдали чергового масованого ракетно-авіаційного удару по Україні. За попередніми даним, знищено 28 "Шахедів" із 30, запущених ворогом. 

Таку інформацію Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив у Фейсбуку, передає Укрінформ.

"Сьогодні вночі російські терористи завдали чергового масованого ракетно-авіаційного удару по Україні. Попередньо, 28 "Шахедів" із 30, запущених ворогом, - знищено. Також по Запоріжжю та його околицях окупантами було застосовано 7 ракет С-300 - інформація наразі уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Протягом минулої доби, ворог застосував 4 крилаті ракети “Калібр” та 4 іранські ударні БПЛА “Shahed-136/131”. Усі 8 повітряних цілей було знищено, відзначили в Генштабі.

Крім того, росіяни завдали понад 45 авіаційних ударів, здійснили близько 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Унаслідок обстрілів постраждали мирні люди.

Читайте також: Сили ППО знищили навколо Києва майже 20 ворожих цілей - КМВА

Імовірність ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається високою, попередили в Генштабі ЗСУ.

Як повідомлялося, цієї ночі у столиці та багатьох областях України було оголошено повітряну тривогу у зв'язку із запуском з території Росії дронів-камікадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-