Із фронту тіла «вагнерівців» вивозять КАМАЗами – перехоплення

Із фронту тіла «вагнерівців» вивозять КАМАЗами – перехоплення

Аудіо
Укрінформ
Із фронту тіла вбитих найманців ПВК «Вагнер» росіяни вивозять КАМАЗами, і через великі втрати військовослужбовців цього підрозділу нових шукають всюди, бо у тюрмах залишилося мало тих, хто підходить.

Про це військовослужбовець РФ сказав у розмові із своєю дружиною, аудіозапис розмови Головне управління розвідки Міноборони виклало у Телеграмі, передає Укрінформ.

Дружина російського військовослужбовця розповіла, що вона знайшла у поштовій скриньці листівку, у якій містилося запрошення на вступ до ПВК «Вагнер», і це її здивувало. За її словами, ці листівки є у кожній поштовій скриньці.

Джерело: Телеграм-канал ГУР МОУ

«На зонах дуже мало людей залишилося, які їм підходять. І вони зараз уже починають шукати всюди. Великі втрати просто у «Вагнера». Знайомий, який зараз у «Вагнері», сказав, що він на машині катається, і він понад 15 рейсів робить на день – повністю КАМАЗ забитий трупами», - уточнив росіянин.

Читайте також: Війська РФ несуть найбільші втрати за останні чотири місяці - британська розвідка

Його дружина на запитання, що у цих листівках, які знаходяться у їхніх поштових скриньках, зазначила, що йдеться про кращу підготовку з висококваліфікованими інструкторами, страхування здоров’я і життя, гарантію усіх виплат. У цій листівці також стверджується, нібито у них сучасний спецодяг, краще спорядження і озброєння.

На що російський військовий відповів: «Нудно буде – у «Вагнер» піду. Кудись у Африку».

У ГУР наголосили, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата.

Як повідомлялося, у ГУР заявили, що Росія перекидає завербованих в’язнів із так званих штурмових рот до «добровольчого корпусу».

Фото: Костянтин Ліберов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-