Росіяни обстріляли Костянтинівку, поранені жінка й дев'ятирічна дитина

Росіяни обстріляли Костянтинівку, поранені жінка й дев'ятирічна дитина

Фото
Укрінформ
У Костянтинівці Донецької області внаслідок російського обстрілу зі ствольної артилерії поранені дев’ятирічна дитина та жінка.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, 17 червня, близько 10:20, війська Російської Федерації здійснили чергову атаку на місто Костянтинівку.

Читайте також: Росіяни обстріляли прикордоння Чернігівщини і Сумщини - 17 вибухів

"Внаслідок влучання снарядів по приватному сектору зазнала поранень 9-річна дівчинка. У неї діагностовано закриті травми грудної клітини і живота, відкритий перелом плеча, рвані рани ніг і множинні садна тіла", - ідеться у повідомленні.

Також до лікарні з осколковим пораненням ноги потрапила жінка 57 років. Наразі стан постраждалих оцінюють як стабільний.

В результаті обстрілів у місті пошкоджені 11 житлових будинків, а також гаражне приміщення, автомобіль, газопровід та електромережі.

Читайте також: На Херсонщині під час польових робіт підірвався чоловік

За попередніми даними, населений пункт обстріляли зі ствольної артилерії.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог убиває і травмує мирних жителів та руйнує інфраструктурні об’єкти регіону.

Фото: Офіс генпрокурора, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-