Ракетний обстріл Києва під час візиту африканських лідерів є спробою примусу до переговорів - експерт

Ракетний обстріл Києва під час візиту африканських лідерів є спробою примусу до переговорів - експерт

Укрінформ
Росія має намір своїми ракетними ударами тиснути на психіку лідерів африканських країн, які прибули сьогодні до столиці України з метою запропонувати план припинення війни.

Про це сказав військовий аналітик Петро Черник у коментарі Military Media Center, передає Укрінформ.

"Ракетний обстріл Києва під час візиту африканських лідерів є спробою примусу до переговорів. У них є своя сатанинська логіка. Вони показують, що вони не мають жодних правил», - сказав він..

Читайте також: Ракетний обстріл Києва: в області постраждала жінка та поранений водій автівки

Як повідомлялося, низка лідерів африканських країн прибули сьогодні до столиці України. Метою візиту є запропонувати план припинення війни.

За словами аналітика, Москва вважає, що таким чином може змусити африканських лідерів більше тиснути на Україну аби розпочати переговори. "Лідери африканських країн перебувають у Києві, починають летіти балістичні ракети – і у них з’являється людський страх перед загибеллю", - сказав Черник.

Він додав, що «це викликає дуже просту реакцію – треба домовлятися і нарешті цей весь жах припиняти". "Вони (Росія) намагаються тиснути на психіку, по-іншому вони не вміють. Це класична НКВДистська методичка, нічого з тих часів не змінилось», - наголосив експерт.

Читайте також: Маасікас відреагував на ракетний удар РФ по Києву під час візиту африканських лідерів

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав ракетний обстріл Києва під час візиту африканських лідерів сигналом, що свідчить про справжні наміри Росії.

Фото: vgolos

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-