Маляр показала бронемашину Bradley та її екіпаж після влучання з «Града»

Маляр показала бронемашину Bradley та її екіпаж після влучання з «Града»

Фото
Укрінформ
Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр оприлюднила фото бронемашини Bradley після прямого влучання в нього з реактивної системи залпового вогню “Град”, а також екіпажу, який зміг успішно евакуюватися.

Як передає Укрінформ, фото і подробиці бою заступниця міністра опублікувала в Телеграмі.

За її словами, на першому фото - український Bradley після прямого влучання у нього “Граду”. На другому - екіпаж цього “Бредлі”, який успішно евакуювався після влучання і продовжує виконувати завдання на іншій техніці. “Пошкоджений “Бредлі” вже на ремонті”, - додала Маляр.

“З 47-ї бригади пишуть подробиці: на бойовому завданні Bradley отримав пряме влучання ракети в башту та загорівся. Екіпаж безпечно евакуювався, а механік-водій (на третьому фото) відвів бронемашину на безпечні позиції та загасив. Наслідки — легка контузія в одного з воїнів”, - повідомила заступниця міністра.

За її словами, цей приклад доводить, що заявлена виробником бронемашин непересічна бойова живучість - не просто слова.“Бредлі допомагає зберегти найцінніше - життя військовослужбовців. А сталь завжди можна відновити.

“Не існує техніки, яку неможливо знищити, існує техніка, яка рятує життя”, - наголосила заступниця міністра.

Читайте також: Резніков закликав Австралію надати ЗСУ бронемашини Hawkie

Як повідомляв Укрінформ, новий пакет військової допомоги Україні, який оголосили 13 червня у Вашингтоні, містить додаткові ракети для переданих раніше систем ППО, боєприпаси для HIMARS, в також БМП, БТР, артилерійські снаряди й інше озброєння.

Фото: Ганна Маляр / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-