Сили оборони вночі знищили три «Калібри» та дев’ять «Шахедів»

Сили оборони вночі знищили три «Калібри» та дев’ять «Шахедів»

Укрінформ
Сили оборони України вночі знищили три крилаті ракети «Калібр» та дев’ять ударних дронів Shahed-136/131.

Про це в Телеграмі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

У ніч на 14 червня російські війська завдали ракетного удару по військових та інфраструктурних об’єктах України крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також ударними дронами-камікадзе.

З акваторії Чорного моря ворог завдав удару чотирма крилатими ракетами "Калібр" у напрямку Одеської області. Три ракети вдалось збити, одна – влучила в цивільний об’єкт.

Із східного узбережжя Азовського моря росіяни атакували 10 іранськими ударними дронами "Shahed-136/131" на південно-східному напрямку. Дев’ять були збиті.

Читайте також: Ракетний удар по Одесі: троє загиблих, під завалами ще можуть бути люди

З Ростовської області загарбинки завдали удару шістьма крилатими ракетами повітряного базування Х-22 із чотирьох дальніх бомбардувальників Ту-22М3. Удар завдано по Донецькій області. Наслідки уточнюються.

"Тож загалом силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії з ППО складових Сил оборони України, під час цієї нічної атаки знищено 12 повітряних цілей: три крилаті ракети "Калібр" та дев’ять іранських ударних дронів Shahed-136/131", - ідеться повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, українські військові з 24 лютого 2022 року по 14 червня 2023 року ліквідували близько 217 330 російських агресорів, і ще 680 осіб - за минулу добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-