Росіяни знову намагаються атакувати позиції ЗСУ на Луганщині - 111 обстрілів за добу

Росіяни знову намагаються атакувати позиції ЗСУ на Луганщині - 111 обстрілів за добу

Укрінформ
Росіяни активізувалися в районі селища Новоселівського Сватівського району, але успіху не мали.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі.

«Сьогодні росіяни активізувалися в районі Новоселівського на Сватівщині, але завдяки ЗСУ ворог змушений був відійти. За добу на Луганщині противник здійснив 111 обстрілів. Загалом понад 400 снарядів було спрямовано по позиціях наших військових та по домівках українських громадян», - розповів очільник ОВА.

Він додав, що на Луганський напрямок фронту переміщено до шести рот «шторм зед».

«Переважно це колишні кримінальники – нова забавка Міністерства оборони Росії. Після того, як підрозділи «Вагнера» полишили позиції на фронті, тепер їхнім вербуванням займаються російські військові», - зазначив очільник Луганщини.

Він уточнив попередню інформацію про те, що окупанти вивозять документи з Кремінної. За словами Лисогора, помічено, що такі самі дії спостерігаються і в інших населених пунктах. Переважно це документація паспортних столів.

Читайте також: Сили оборони обстріляли «вагнерівців», які виходили з Бахмута - 80 загиблих та 119 поранених

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбницькі війська вивозять до більш «спокійного» Луганська документацію з прифронтової Кремінної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-