«Азов» обіцяє повернути з полону всіх своїх бійців

«Азов» обіцяє повернути з полону всіх своїх бійців

Відео
Укрінформ
Бригада Національної гвардії «Азов» обіцяє повернути з полону всіх своїх бійців.

Як передає Укрінформ, про це бригада НГУ «Азов» повідомляє у Телеграмі.

«Сьогодні виповнюється рік, відколи останній оборонець Маріуполя вийшов з "Азовсталі" за наказом. Після 86 днів оборони міста в надважких умовах, безперервних боїв і бомбардувань, смертей побратимів, поранень і втрати кінцівок, задля порятунку важкопоранених, які більше не могли тримати зброю у руках, ми вийшли у полон», - ідеться у повідомленні.

Близько 700 азовців досі залишаються в неволі.

«Все, що ми робимо нині, має на меті одне — звільнити кожного з них. І навіть якщо весь світ залишить нас, перестане підтримувати, ми не припинимо боротись. Бо маємо за кого. Ми не знатимемо спокою, поки бодай один боєць «Азову» лишатиметься у полоні», - підкреслили в «Азові».

В «Азові» зазначили, що найголовніше для них — було і є — «не підвести свого побратима, не відступити тоді, коли він розраховує на допомогу».

«Їхні сім'ї чекають своїх рідних. «Азов» чекає своїх бійців. Україна чекає своїх героїв. Повернемо всіх. Визволимо кожного», - наголосили в «Азові».

Читайте також: Керівний склад «Азову» перебуває на закритому режимному об’єкті в Туреччині – дружина «Редіса»

Як повідомляв Укрінформ, Асоціація родин захисників «Азовсталі» підготувала відеоролик про 86 днів спротиву і нескореності та рік полону українських героїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-