Буданов: 80% заяв Пригожина є чистою правдою

Буданов: 80% заяв Пригожина є чистою правдою

Укрінформ
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що 80% з того, що говорить ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, є чистою правдою.

Про це Буданов сказав в інтерв'ю програмі "Різні люди", передає Укрінформ.

"Найстрашніше, що те, що говорить Пригожин, - це більшістю правда. Є якісь речі, які навіть не можна сказати, що вони неправдиві - їх просто можна двояко сприймати, але відсотків 80 з того, що він каже, - це взагалі чиста правда", - сказав начальник ГУР Міноборони.

За його словами, ПВК “Вагнер” показала “свою максимальну ефективність”, на відміну від російських військових.

"Це теж правда. І на фоні цього конфлікти ще більше загострились. І те, що зараз Пригожин каже, що немає снарядів, немає підтримки, це, певною мірою, через заздрість військового керівництва, яке уособлює зараз саме Шойгу-Герасимов", - сказав Буданов.

Він зазначив, що там є й інші генерали, які мають трохи іншу думку. "Але от їхня команда робить усе, щоб фізично стерти всі ці підрозділи. І це правда. І, на жаль, я маю визнати, що найефективнішим є саме “Вагнер”. Ніхто з ним не зрівняється за ефективністю ведення бойових дій у РФ", - заявив очільник ГУР.

Читайте також: У розвідці відреагували на «пропозицію» пригожина щодо Бахмута

Як повідомлялося, раніше Пригожин заявляв, що нібито виведе з Бахмута Донецької області своїх найманців. Причиною він назвав відмову Міністерства оборони Росії надати їм достатню кількість боєприпасів.

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-