Штурмова бригада поліції «Лють» готова до контрнаступу - Вигівський

Штурмова бригада поліції «Лють» готова до контрнаступу - Вигівський

Фото, відео
Укрінформ
Бійці штурмової бригади Нацполіції «Лють», що входить до «Гвардії наступу», вмотивовані й готові до контрнаступу.

Про це заявив т.в.о. голови Нацполіції Іван Вигівський у ході перевірки бойового злагодження бійців бригади «Лють» на Дніпропетровщині, передає Укрінформ із посиланням на Управління комунікації НПУ.

Він зазначив, що досвід проходження служби в штурмовій бригаді «Лють» є новим як для Національної поліції, так і для кожного бійця. При цьому наголосив, що особовий склад бригади вмотивований і готовий до контрнаступу.

Вигівський подякував поліцейським за рішучість, мужність та силу і побажав після кожного бойового виїзду повертатися додому неушкодженими та з перемогою.

Вигівський перевірив бойове злагодження бійців штурмової бригади «Лють» / Фото: npu.gov.ua

Разом з Іваном Вигівським підготовку українських поліцейських до контрнаступу перевірили його заступник Олександр Фацевич, комбриг Олександр Нетребко, голови військових адміністрацій Дніпропетровської та Луганської областей - Сергій Лисак та Артем Лисогор.

Читайте також: «Гвардія наступу» надійде під командування Сил оборони, щойно отримає бойове завдання - глава МВС

Як повідомлялося, МВС у січні 2023 року почало формування штурмових підрозділів «Гвардії наступу» — це бригада Нацполіції «Лють», бригада Держприкордонслужби «Сталевий кордон» та шість бригад Нацгвардії. Їх основу становлять чинні поліцейські, прикордонники, нацгвардійці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-