росіяни вдарили по Запоріжжю з «Іскандера» та 104 рази за добу обстріляли область

росіяни вдарили по Запоріжжю з «Іскандера» та 104 рази за добу обстріляли область

Фото
Укрінформ
Ворожа армія за добу завдала 104 удари по населених пунктах Запорізької області, у т.ч. обстріляла з ОТРК "Іскандер" Запоріжжя.

Про повідомляє ГУ НП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

На Запоріжжі поліцейські задокументували наслідки ворожих атак із постраждалими / Фото: Національна поліція

"За добу агресор завдав 104 удари по населених пунктах Запорізького, Василівського та Пологівського районів, застосувавши БПЛА, РСЗВ, авіації та артилерії, а по території обласного центру з ОТРК "Іскандер", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в одному з районів Запоріжжя внаслідок збройної атаки пошкоджено цивільну та житлову інфраструктури міста.

Протягом минулої доби працівники поліції зареєстрували 18 повідомлень про руйнування. Постраждали міста та села регіону – Запоріжжя, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Єгорівка, Затишшя, Новоандріївка, Новоданилівка, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Ольгівське, Чарівне, Червоне, Білогір'я, Малинівка, Щербаки, Темирівка, Новопавлівка, Полтавка, Темирівка, Червона Криниця, Степногірськ, Плавні, Степове, Кам'янське.

Читайте також: Ворог обстріляв промислове підприємство у Нікополі, троє поранених

Після вчорашніх обстрілів до лікарні доставлено трьох поранених громадян – мешканців Запоріжжя та села Єгорівка. Постраждалим надано медичну допомогу та рекомендації щодо подальшого лікування.

Правоохоронці задокументували наслідки російської агресії та зібрали докази воєнних злочинів. Слідчими поліції та УСБУ відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: росіяни знову обстріляли прикордоння Чернігівщини

Як повідомляв Укрінформ, в очікуванні наступальних дій Сил оборони російські загарбники на Запорізькому напрямку встановлюють мінно-вибухові загородження та проводять фортифікаційні й інженерні роботи на своїх позиціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-