росіяни за добу обстріляли чотири райони Харківщини

росіяни за добу обстріляли чотири райони Харківщини

Укрінформ
російські війська за минулу добу обстріляли населені пункти у чотирьох районах Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Минулої доби ворог продовжував тероризувати мирне населення Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів області”, - написав Синєгубов.

За словами Синєгубова, під російським вогнем перебували Вовчанськ, Червона Зоря, Уди, Ветеринарне, Козача Лопань, Стариця, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Лиман Перший.

Як зазначив очільник ОВА, у п’ятницю, 5 травня, близько 17:25 війська рф завдали ракетного удару по селу Чистоводівка Ізюмського району. Ракета влучила в поле неподалік від житлових будинків. Постраждалих та руйнувань немає.

За минулу добу ворог двічі обстріляв Вовчанськ з артилерії та мінометів. Пошкоджено сім житлових будинків. Постраждалих немає.

Читайте також: Армія рф за добу 71 раз обстріляла Херсонщину, двоє поранених

Як додав Синєгубов, на Харківщині тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили більше 11,5 га території та знешкодили 122 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, 3 травня в Ізюмському районі Харківської області на протитанковій міні підірвався трактор, чоловік дістав поранення.

Фото: Олег Синєгубов, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-