Повітряні сили з'ясовують, чи застосовувала рф уночі балістичне озброєння

Повітряні сили з'ясовують, чи застосовувала рф уночі балістичне озброєння

Єдині новини
Укрінформ
Цієї ночі існувала загроза застосування російськими загарбниками балістичного озброєння, ситуація з'ясовується.

Про це речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«Вночі крім "шахедів" була активність і ворожої авіації. Злітав літак МіГ-31. Також була загроза застосування балістичного озброєння. Наразі немає фактів прильоту. Тому інформація, яка у нас є на даний час, не підтверджує застосування балістики. Але маємо все одно уточнювати... Інколи день чи два потрібно для того, щоб з'ясувати, чи було таке застосування»,- сказав Ігнат.

Він також закликав очільників адміністрацій дати військовим час, щоб надати уточнену інформацію. «На жаль швидше це назавжди якісно. Інколи інформація може змінюватись три рази за день», - зауважив речник.

Читайте також: У поліції показали уламки ворожих дронів, збитих над Києвом

Як повідомлялося, армія рф цієї ночі атакувала Україну з північного та південного напрямків, Сили оборони знищили 18 із 24 ворожих дронів Shahed і розвідувальний безпілотник.

Водночас КМВА повідомляла, що вночі загарбники атакували Київ із застосуванням дронів-камікадзе та ракет, імовірно балістичного типу. Сили ППО збили всі ворожі цілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-