Ігнат прокоментував «атаку дронів» на кремль - мабуть, НЛО

Ігнат прокоментував «атаку дронів» на кремль - мабуть, НЛО

Укрінформ
Речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат заявив, що не має даних про те, що стоїть за заявою рф про нібито атаку дронів на кремль.

Про це він сказав в ефірі Радіо Свобода, передає Укрінформ.

«Так із першого погляду сказати, що це було – мабуть, НЛО. Я не можу сказати прямо, що це взагалі відбувалося і наскільки це ефективно. Там прапор видно на цьому відео, навіть не похитнувся, фактично, і жодних якихось наслідків від цього немає», – зазначив Ігнат. 

Речник також зауважив, що, на його «особисту думку», росія може намагатися таким чином показати «якусь ескалацію з боку України».

«Якщо таким чином росія намагається – це моя особиста думка, не думка Повітряних сил – показати якусь ескалацію з боку України, що якісь агресивні дії, то росія так робить завжди. Постійно звинувачуючи, вони навіть розповідають, що ми по своїх житлових будинках ракетами своїми б’ємо. Власне, тут саме такий варіант, мені видається. Над самим центром, серцем столиці, над будівлею, де президент у них сидить, диктатор, відбуваються такі дивні речі, для мене це виглядає як мінімум дивним», – сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також: Зеленський про удар безпілотників по кремлю: Ми не атакували ані путіна, ані москву

Він додав, що у зв’язку з цим, можливо, слід очікувати якихось провокацій від російських сил.

Як повідомлялось, вдень 3 травня російська влада заявила, що нібито два українські безпілотники в ніч на 3 травня намагались атакувати кремль. Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що Україна не здійснювала атак на кремль чи будь-які інші обʼєкти на території російської федерації, а заяви росії свідчать про підготовку провокацій з боку рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-