У Британії українські військові відпрацьовують підготовку, захоплення та утримання позицій

У Британії українські військові відпрацьовують підготовку, захоплення та утримання позицій

Фото
Укрінформ
У Великій Британії українські військовослужбовці під керівництвом данських інструкторів проходять заняття з ведення позиційних бойових дій, зокрема відпрацьовують дії з підготовки, захоплення та утримання позиції.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці.

У Британії українські військові відпрацьовують підготовку, захоплення та утримання позицій / Фото: Генштаб ЗСУ

“Військовослужбовці Збройних сил Королівства Данії в рамках базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних сил України у Великій Британії проводять заняття з ведення позиційних бойових дій, зокрема відпрацьовуються дії з підготовки, захоплення та утримання позиції, пересування в бою різними способами, порядок дій під час маневру та переміщення з тимчасової на основну вогневу позицію”, - ідеться у повідомленні.

Як зазначили у Генштабі ЗСУ, ця підготовка дає змогу оволодіти бойовими навичками, підвищити безпеку та сили дій ЗСУ, щоб військовослужбовці могли оволодіти необхідними тактичними знаннями для захисту України.

Читайте також: Інструктори з Нідерландів навчають українських військових домедичній допомозі

“Під керівництвом інструкторів Збройних сил Королівства Данії, новобранці Збройних сил України стали підготовленішими до бойових умов”, - додають у Генштабі ЗСУ.

Королівство Данія продовжує підтримувати народ України та надає постійну підтримку у відповідь на триваючі порушення росією міжнародного права.

Прибувши до Великої Британії у 2023 році, контингент військовослужбовців Збройних сил Данії приєднався до країн-партнерів у програмі підготовки українських новобранців.

Читайте також: У Польщі канадські інструктори навчають бійців ЗСУ мінній безпеці

Як повідомляв Укрінформ, у Великій Британії інструктори Збройних сил Королівства Швеція навчають українських військових організації та веденню бойових дій у міській забудові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-