На Чернігівщині внаслідок обстрілів одна людина загинула, четверо поранені

На Чернігівщині внаслідок обстрілів одна людина загинула, четверо поранені

Укрінформ
Війська рф уночі обстрілювали прикордоння Чернігівщини з артилерії, РСЗВ, гвинтокрилів, а також скинули авіабомбу. Внаслідок обстрілів одна людина загинула, троє дорослих і підліток дістали поранення.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус, передає Укрінформ.

"Цієї ночі російські терористи масово обстрілювали села у Чернігівському прикордонні. Цілили із авіабомб, артилерії та ракет", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ОВА, у Новгород-Сіверському районі пізно ввечері було здійснено авіаатаку на Семенівку. Загарбники скинули керовану ФАБ-500. Поранені троє мирних жителів, пошкоджено 6 будинків, сталися пожежі.

Читайте також: росіяни вдарили керованими авіабомбами по селу на Чернігівщині

Загарбники вели обстріли з артилерії та РСЗВ у напрямку сіл Галаганівка, Заріччя, Леонівка. По Красному Хутору випустили ракети з гелікоптерів.

Чаус повідомив, що внаслідок обстрілу села Тимоновичі загинув мирний житель, поранено підлітка. У селі пошкоджені три будинки, спалахнули пожежі.

Він додав, що в Чернігівському та Корюківському районах загарбники вели обстріл в напрямку Сеньківки та Хрінівки.

"Усі поранені (троє дорослих і дитина, травми середньої тяжкості) доправлені до місцевої лікарні, надано необхідну допомогу. Медперсонал на звʼязку з Управлінням охорони здоровʼя ОВА, у випадку необхідності буде надано додаткову меддопомогу", - запевнив начальник ОВА.

Читайте також: Сили оборони за добу відбили 48 ворожих атак на чотирьох напрямках

За його словами, Новгород-Сіверська РВА та Семенівська громада спільно працюють щодо питань евакуації із сіл, де загроза обстрілів залишається.

Як повідомлялося, за даними ОК "Північ", російські війська із 21:00 28 квітня до 08:00 29 квітня 11 разів обстріляли прикордоння Чернігівської та Сумської області, застосовували керовані авіабомби, міномети, артилерію та ракети із гелікоптера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-