У Чорному морі - три ворожі ракетоносії з 24 «Калібрами»

У Чорному морі - три ворожі ракетоносії з 24 «Калібрами»

Укрінформ
У Чорному морі вороже корабельне угрупування рф становить 17 ворожих кораблів, серед яких - три ракетоносії з 24 «Калібрами» на борту.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ОК «Південь».

«В Чорному морі вороже корабельне угруповання складається з 17 кораблів, які маневрують поблизу ТОТ АРК та берегів рф. Під час ракетної атаки збільшено кількість надводних ракетоносіїв до трьох, із максимально можливим залпом «Калібрів» до 24. Також на чергуванні 5 великих десантних кораблів», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі наголосили, що рівень загрози ракетного удару залишається надзвичайно високим, тому не варто нехтувати сигналами повітряної тривоги, слід оперативно переходити в укриття.

Читайте також: росіяни більше не керуються «сакральними» датами, небезпека обстрілів є постійно — Ігнат

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі під час масованого удару росіяни випустили по Україні 23 крилаті ракети, з яких 21 знищили захисники. Також з повітря Україну атакували два БПЛА, їх ліквідували в Київській області.

У Черкаській області під час ранкової тривоги (близько 4:30) росіяни атакували Умань. Дві крилаті ракети влучили у житловий будинок і складські будівлі. Пошкоджені близько 10 багатоквартирних будинків. Кількість загиблих в Умані зросла до 19 осіб, серед них – троє дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-