У Маріупольський район прибули чергові підрозділи загарбників

У Маріупольський район прибули чергові підрозділи загарбників

Відео
Укрінформ
У Маріупольський район прибули чергові підрозділи військових рф на зміну тих, кого було перекинуто в бік Вугледару.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та опублікував відповідне відео.

«На узбережжя Азову та села на північ від Маріуполя прибули чергові підрозділи на зміну тих, кого було перекинуто в бік Вугледару. При тому загальна чисельність військової присутності зберігається на рівні 25-30 тисяч окупантів разом з гарнізоном Маріуполя», - написав Андрющенко.

Він також зазначив, що через нових прибулих загарбники поновили тренування на полігонах в Мангушському районі з використанням артилерії та танків.

Наразі спостерігається посилення взаємних переміщень Тельманівський район - Волноваха /Вугледар. Основні військові частини підкріплення рухаються безпосередньо з Новоазовська, оминаючи Маріуполь, що стало можливим через поновлення росіянами мосту в селищі Гранітне Маріупольського району, констатував радник мера.

Читайте також: Під Маріуполем ціле село виселяють заради розміщення військових рф

«Але великого переміщення військової техніки останнім часом не спостерігається. Всі переміщення обмежуються локальними або паливозаправниками в бік Бердянська», - додав він.

Як повідомлялося, Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-