На Великдень прикордонники відбили дві атаки росіян у Бахмуті

На Великдень прикордонники відбили дві атаки росіян у Бахмуті

Укрінформ
Прикордонники відбили дві атаки ворога у Бахмуті Донецької області та ліквідували шість російських загарбників, ще п'ятьох поранили.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"Прикордонні підрозділи, у складі Сил оборони, ведуть важкі бойові дії з російськими військами за Бахмут. Учора ворожі сили двічі атакували опорний пункт прикордонників. Першу спробу прориву росіяни здійснили після обіду. У ході тривалого бою бійці Держприкордонслужби штурмову групу відкинули", - ідеться у повідомленні.

За кілька годин ворог відновив наступ, залучивши додаткову піхоту та посиливши артилерійський обстріл. Дві ворожі групи атакувальників намагались оточити позицію.

Читайте також: росія посилює пвк «вагнер» з метою захопити Бахмут - ISW

"Прикордонники намір загарбників викрили, здійснили маневр та вступили в стрілецький бій. Бойові сутички на коротких дистанціях тривали до ночі, загарбників зупинили на рубежі оборони. За підсумками дня орієнтовні втрати противника склали - 11 осіб: 6 вбито та 5 поранено", - додали у ДПСУ.

Читайте також: За добу в районі Бахмута ЗСУ знищили 121 загарбника

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 17 квітня 2023 року лівідували близько 182 тисяч 660 російських агресорів.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-