Ігнат - про можливість ракетних обстрілів на Великдень: Ознаки підготовки є завжди

Ігнат - про можливість ракетних обстрілів на Великдень: Ознаки підготовки є завжди

Єдині новини
Укрінформ
Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат радить українцям не забувати про те, що російські військові можуть завдати масованого ракетного удару будь-коли, не тільки на Великдень.

Про це він зазначив в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

«Те, що країна, яка використовує релігію як зброю масового ураження, на сьогодні я так називаю московський патріархат, може зробити це і на Великдень, а може і не зробити. Не можу я дати таку відповідь. Ознаки підготовки є завжди», - сказав Ігнат.

За його словами, ворожі кораблі виходять у море та заходять, літаки теж перебувають на аеродромах базування. Україна володіє інформацією про те, де саме знаходяться літаки ворога, в якій кількості, чи є ракети біля них. «Ми мусимо бути в готовності і мусимо захищати країну в будь-який час», - зазначив Ігнат.

Читайте також: F-16 можуть знищувати цілі ще на кордонах та загнати на дно флот рф - командувач Повітряних Сил

Як повідомляв Укрінформ, на бойовому чергуванні в Чорному морі росія тримає чотири свої кораблі, зокрема один носій крилатих ракет «Калібр» із загальним залпом – до чотирьох ракет. В Азовському морі знаходиться один ворожий корабель. Натомість у Середземному морі зафіксована присутність близько семи російських кораблів, зокрема трьох ракетоносіїв, загальний залп яких становить до 20 "Калібрів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-