На окупованій частині Запорізької області знищили понад 15 ворожих військових угруповань

На окупованій частині Запорізької області знищили понад 15 ворожих військових угруповань

Єдині новини
Укрінформ
Протягом двох тижнів на території окупованої території Запорізької області було знищено понад 15 військових угруповань, з них 7 - на території Мелітополя.

Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"За два тижні на території тимчасово окупованої Запорізької області було знищено більш ніж 15 військових угруповань, з них 7 - на території міста Мелітополя. Вибухи лунали на території військового аеродрому, куди ворог звозив обладнання та боєприпаси, а потім це все вибухнуло. Така ж сама ситуація була і на території Мелітопольського депо, де ворог розмістив базу з ремонтування техніки, потім облаштував сховище палива", - сказав він.

Також Федоров додав, що у Мелітопольському районі окупанти змінили чотирьох голів так званих окупаційних адміністрацій. "Чотири голови окупаційних адміністрацій замінені. Наприклад, в Якимівці після вибуху авто колаборанта максима зубарєва вже через 4 години представили нового гауляйтера з континентальної росії. Така ж ситуація у Приазовському, Костянтинівці та Кирилівці", - сказав він.

Читайте також: Поблизу Мелітополя лунали вибухи у селищі, куди загарбники звозили техніку

Крім того, Федоров зазначив, що за останні два тижні 9 колаборантів з окупованого Мелітопольського району отримали підозри.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Федорова, на співпрацю з ворогом у Мелітополі та Мелітопольському районі погодились 700 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-