Сили оборони потіснили ворога на Кінбурнській косі – Гуменюк

Сили оборони потіснили ворога на Кінбурнській косі – Гуменюк

Укрінформ
Сили оборони суттєво потіснили ворога на Кінбурнській косі, однак ворог час від часу обстрілює Дніпровсько-Бузький лиман.

Про це в ефірі Еспресо повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

"Ми працюємо досить успішно, про що є вже певна інформація, але про наші успіхи розповідати ще зарано, тому робота продовжується. А звітувати будемо трошки пізніше. У загальному можу зазначити, що ми суттєво потіснили ворога на Кінбурнській косі. Хоча раз на дві доби противник наважується витягнути артилерійську установку, щоб позначити свою присутність на західній частині Кінбурнської коси й обстріляти Дніпровсько-Бузький лиман, натякаючи на контроль за морськими транспортними шляхами. Однак стійкого перебування ворога там не фіксується", - наголосила Гуменюк.

Читайте також: ЗСУ знищили склад із боєприпасами ворога на Кінбурнській косі і два дрони-розвідники

Вона додала, що ворожі сили скупчуються ближче до материкової частини: «Він (ворог – ред.) скупчується ближче до материкової частини й ховається там за місцевим населенням тих населених пунктів, які ближче до материка».

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня Гуменюк розповіла, що на лівобережжі Херсонщини російські загарбники облаштовують оборонні рубежі та скидають гранати з розвідувальних безпілотників.

Фото: shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-