Загарбники знову обстріляли прикордоння Сумщини - майже 230 «прильотів» за добу

Загарбники знову обстріляли прикордоння Сумщини - майже 230 «прильотів» за добу

Укрінформ
російські військові 5 квітня здійснили 17 обстрілів прикордонних громад Сумщини: Білопільської, Краснопільської, Хотінської, Глухівської та Середино-Будської.

Про це передає Укрінформ із посиланням на Сумську ОВА.

«Зафіксовано 229 прильотів – ракетний обстріл, а також із РСЗВ, мінометів, артилерії і АГС. На жаль, є руйнування», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: росіяни обстріляли три громади Сумщини, є поранений

За даними ОВА, у Краснопільській громаді, де зафіксували обстріл за допомогою протитанкових керованих ракет, артилерії і РСЗВ, в одному з сіл пошкоджені господарські приміщення одного з місцевих підприємств.

«Хотінська громада: внаслідок мінометного обстрілу (6 прильотів) пошкоджено 3 приватні житлові будинки та побутову газорозподільну трубу. Глухівська громада: з території РФ здійснено артилерійський обстріл (3 прильоти), а потім ще один (8 прильотів). Внаслідок останнього обстрілу пошкоджено приватне житлове домогосподарство і нежитлові приміщення», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: росіяни обстріляли прикордоння Сумщини – пошкодили зерносховище та будинок

Як раніше повідомляло агентство, деокуповані території в межах Чернігівської, Сумської та Харківської областей зазнають постійних обстрілів з боку країни-терориста росії. Так, протягом березня ворог більш як 300 разів обстріляв ці області, а за перші дні квітня вже зафіксовано 70 обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-