У Чорному морі зафіксована нетипова активність ворога - Гуменюк

У Чорному морі зафіксована нетипова активність ворога - Гуменюк

Укрінформ
У Чорному морі зафіксована нетипова активність ворога, загалом він вивів 20 кораблів, з яких 4 ракетоносії і багато допоміжного флоту.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону “Єдині новини” сказала керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

"Ми ретельно спостерігаємо за корабельним угрупованням в Чорному морі і за діями ворога. Зафіксована нетипова активність та кількість корабельного угруповання. Наразі в Чорному морі перебуває 20 одиниць, серед яких 4 ракетоносії, один з них підводний, 28 ракет по максимуму можуть бути споряджені по запуску", - зазначила Гуменюк.

Вона додала, що серед загального складу багато допоміжного флоту

Читайте також: Збитий над Чорним морем безпілотник США можуть ніколи не знайти - Білий дім

"Вони намагаються демонструвати свою присутність максимально по Чорному морю там, де можуть собі дозволити, скільки може дозволити світова спільнота. Вони намагаються роззосереджуватися, максимально покриваючи театр морських дій в Чорному морі і намагаючись приховувати свої дії від нас", - сказала Гуменюк.

Як повідомлялося, Сполучені Штати Америки звинуватили росію в перехопленні її винищувачами Су-27 американського безпілотника-розвідника MQ-9 Reaper, що призвело до його падіння в Чорне море.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-