Ворог з «Ураганів» обстріляв Авдіївку і Костянтинівку, один загиблий та п’ятеро поранених

Ворог з «Ураганів» обстріляв Авдіївку і Костянтинівку, один загиблий та п’ятеро поранених

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники сьогодні, 13 березня, зі ствольної артилерії та РСЗВ «Ураган» «Ураган» обстріляли міста Авдіївку і Костянтинівку, у результаті одного цивільного було вбито, п’ятеро - поранено.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Донецька обласна прокуратура.

«За даними слідства, 13 березня 2023 року окупаційні війська рф зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню «Ураган» обстріляли міста Авдіївку і Костянтинівку. Внаслідок атак в Авдіївці загинула 46-річна жінка, ще п’ятеро мешканців Костянтинівки віком від 25 до 73 років - четверо чоловіків і одна жінка отримали осколкові поранення різного ступеню тяжкості. Наразі їм надається кваліфікована медична допомога», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок обстрілів руйнувань зазнали приватні домоволодіння, багатоповерхівки, господарські споруди, автомобілі, а також асфальтове покриття.

Читайте також: Внаслідок ракетного обстрілу на Сумщині загинув працівник ліцею

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

«На місцях працюють прокурори, правоохоронці та рятувальники. Досудові розслідування тривають. Прокурори продовжують вживати всі належні та можливі заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф», - зауважили в прокуратурі.

Читайте також: На Херсонщині під ворожий обстріл потрапила бригада енергетиків, є поранений

Як повідомлялося, за 12 березня російські загарбники поранили сімох мешканців Донеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-