росіяни зранку тричі обстріляли Авдіївку та завдали авіаудару по коксохімічному заводу

росіяни зранку тричі обстріляли Авдіївку та завдали авіаудару по коксохімічному заводу

Фото
Укрінформ
На Донеччині зранку російські загарбники тричі обстріляли Авдіївку з артилерії, а також завдали авіаракетного удару по території Авдіївського коксохімічного заводу (АКХЗ).

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував відповідні фотографії руйнувань.

«Зранку росіяни тричі обстріляли Авдіївку з артилерії, у тому числі касетними боєприпасами, а також завдали авіаракетного удару по території АКХЗ», - написав Кирилиенко.

Він зазначив, що також на Донецькому напрямку військові рф обстріляли Курахове і завдали авіаракетних ударів по Ласточкиному та Красногорівці Очеретинської громади, обійшлося без жертв.

Читайте також: Внаслідок ранкового обстрілу Миколаївщини загинули дві людини, троє поранені

Крім того, Кириленко констатував, що на Горлівському напрямку четверо людей були поранені в Бахмуті — відомо про пошкодження трьох багатоповерхівок та адмінбудівлі. У Костянтинівці поранено одну людину, пошкоджено 12 приватних та чотири багатоповерхові будинків. Зранку відбувся обстріл Никифорівки Соледарської громади, гучно було на околицях Часовоярської та Торецької громад.

«На Лисичанському напрямку зруйновано будинок у Зарічному Лиманської громади, пошкоджено будинки у Сіверську та населених пунктах громади», - додав керівник ОВА.

Як повідомлялося, за 12 березня російські загарбники поранили сімох жителів Донеччини.

Фото: Павло Кириленко, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-