Командувач ВМС України нагородив військових моряків

Командувач ВМС України нагородив військових моряків

Фото
Укрінформ
Командувач Військово-морських сил Збройних сил України віцеадмірал Олексій Неїжпапа вручив нагороди та цінні подарунки військовим, які захищають Україну з моря.

Як передає Укрінформ, про це ВМС України повідомляють у Фейсбуці.

Командувач подякував кожному за мужність і професіоналізм, проявлені під час виконання завдань у ході відсічі збройної агресії рф проти України, та зазначив, що від кожного члена екіпажу національного флоту залежить успішне виконання бойових завдань.

«Ми пам’ятаємо всіх наших побратимів, які зустріли ворога у перші дні війни, які, на жаль, сьогодні вже не з нами. Це захисники Маріуполя, Херсона, Миколаєва, Одеси, а також плавсклад, який захищав Чорне та Азовське море. Пропоную схилити голови та вшанувати їх пам’ять хвилиною мовчання», - зауважив Неїжпапа.

Командувач ВМС ЗС України нагородив військових моряків / Фото: ВМС ЗС України

Він також підкреслив, що сьогодні ВМС продовжують набувати спроможностей.

Читайте також: росія боїться заходити в «сіру зону» Чорного моря - командувач ВМС

«Зараз 25 тис. квадратних кілометрів є сірою зоною, куди не заходять кораблі росії, побоюючись знищення. Попереду звільнення решти нашої виключної економічної зони, яка становить понад 70 тис. квадратних кілометрів, і для цього дуже потрібна ваша робота», - заявив Неїжпапа.

Як повідомляв Укрінформ, підрозділи Військово-морських сил Збройних сил України за минулу добу, 6 березня, знищили 24 військовослужбовців російської федерації та сховище з боєприпасами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-