рф поповнює втрати бронетехніки старими танками Т-62 – розвідка Британії

рф поповнює втрати бронетехніки старими танками Т-62 – розвідка Британії

Укрінформ
Військові рф на втрати важкої бронетехніки реагують розгортанням 60-річних бойових танків Т-62.

Про це у Твіттері повідомило міноборони Британії з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

Як зазначається, існує реальна ймовірність того, що навіть підрозділи 1-ї гвардійської танкової армії - головного танкового з'єднання рф - будуть переоснащені Т-62, щоб компенсувати попередні втрати. Раніше ці підрозділи мали отримати танки наступного покоління Т-14 "Армата" 2021 року виробництва.

У британській розвідці також повідомляють, що останніми днями в Україні були ідентифіковані російські бронетранспортери БТР-50, вперше прийняті на озброєння у 1954 році.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 153 770 російських загарбників

За даними британських військових, з літа 2022 року приблизно 800 російських танків Т-62 було знято зі зберігання, деякі з них отримали модернізовані прицільні системи, які мають підвищити їхню ефективність у нічний час.

«Менше з тим, обидва ці старовинні типи важкої техніки матимуть безліч уразливостей на сучасному полі бою, зокрема відсутність сучасної динамічної броні», - йдеться у зведенні.

Як повідомляв Укрінформ, раніше розвідка Британії зазначала, що російські війська неохоче приймають надану їм першу партію танків Т-14 «Армата», оскільки ті у дуже поганому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-