У Луганській області війська рф зосередили всі зусилля на Кремінній - Гайдай

У Луганській області війська рф зосередили всі зусилля на Кремінній - Гайдай

Укрінформ
На Луганщині російські війська зосередили свої зусилля на тому, аби отримати успіх на Кремінському напрямку. 

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" повідомив начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Ситуація в нас на всіх напрямках залишається достатньо складною, але повністю контрольованою Силами оборони. Найважчі ділянки на сьогодні – це Кремінна і Білогорівка. На Кремінній російські окупаційні війська зосередили всі зусилля. Вони намагаються продавити наших захисників, отримати там якийсь успіх, тому туди постійно відправляють і важку техніку, і величезну кількість піхоти. Білогорівка постійно обстрілюється, там так само наші захисники відбивають хвилі наступу», - зазначив Гайдай.

Читайте також: Загарбники обстріляли Невське на Луганщині, є поранений

За його словами, росіяни намагаються змінювати свою тактику, але в них немає успіху ні в проривах, ні в просуванні. Зокрема, крім новомобілізованих туди відправляють і кадрові війська. Декілька днів тому армія рф намагалася наступати понад 200 піхотинцями, а згодом – двома ротами важкої техніки.

Начальник ОВА додав, що наразі жодних проривів на Луганщині немає.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська марно намагаються оточити місто Бахмут, авіація Сил оборони за день завдала по ворогу 15 ударів, зокрема по складу з боєприпасами загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-