Унаслідок удару по Запоріжжю загинули двоє людей, ще шістьох шпиталізували

Унаслідок удару по Запоріжжю загинули двоє людей, ще шістьох шпиталізували

Фото, відео
Укрінформ
Унаслідок ракетного удару по будинку у Запоріжжі зруйновано понад 10 квартир, двоє людей загинули, ще шістьох шпиталізували.

Про це в Телеграмі повідомляє Національна поліція Запорізької області, передає Укрінформ.

"Сьогодні о 01:32 військові рф здійснили чергову атаку (попередньо – із ЗРК С-300) по території обласного центру. Одна ракета влучила в багатоповерховий будинок, під завалами опинилися мешканці квартир, які в цей час мирно спали. Наразі виявлено двох загиблих людей, шістьох поранених госпіталізовано", - йдеться у дописі.

У результаті нічного удару в п’ятиповерхівці відбулося руйнування понад 10 квартир з 2-го до 5-го поверху. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено довколишні будинки.

На місці події працюють рятувальники, волонтери та працівники профільних служб. Поліцейські та співробітники УСБУ документують наслідки воєнного злочину , збирають речові докази військової агресії росіян.

За фактом злочину, передбаченого ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України, відкрито кримінальне провадження.

Підрозділами ДСНС врятовано 11 осіб (з них 1 вагітна жінка) та 20 мешканців евакуйовано з сусіднього під'їзду.

Читайте також: ДСНС: У Запоріжжі з-під завалів будинку дістали дев'ятьох людей, серед них є вагітна

Як раніше повідомляло агентство, ворог випустив по Запоріжжю ракети, які влучили в багатоповерховий будинок, в результаті чого було зруйновано три верхніх поверхи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-