Перехоплення ГУР: Загарбник жаліється, що російські військові обстрілюють своїх

Перехоплення ГУР: Загарбник жаліється, що російські військові обстрілюють своїх

Аудіо
Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило чергове перехоплення розмови російського загарбника, який розповідає про великі втрати, відправлення на війну мобілізованих без підготовки та обстріли з боку російських військ.

Розмову ГУР МОУ оприлюднило на своєму сайті, передає Укрінформ.

«Учора, ..., картоплю копали, а сьогодні на війну нас відправили, ніякої підготовки, … (нічого) немає. Ось хлопці сиділи, …, у пункті тимчасової дислокації, … (вдарили) 400 осіб разом накрили, 400 мобілізованих», - жаліється росіянин.

Загарбник також розповідає про те, що росіяни обстрілюють своїх. Зокрема, були випадки, коли вертоліт рф «відпрацював» по позиціях російських загарбників, а їхні танки знищили військових країни-агресора, бо переплутали координати. Зазначив, що особисто вже двічі опинявся під танковим та артилерійським обстрілами, а також що російські військові його мало не розстріляли з автомата.

Ворог також згадав про приїзд до військових психолога, який прямо їм сказав, що всі ці загарбники за документами – це просто «запас», і що вони не зможуть довести, що брали участь у бойових діях.

Читайте також: На півночі змін у чисельності ворога не зафіксовано - Наєв

Як повідомлялося, раніше ГУР МОУ оприлюднив перехоплення, де військовослужбовець рф розповідає про оборону позицій без підкріплення і відмову командування вивести їх з першої лінії фронту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-