Ігнат анонсував «бавовну», і не лише в Криму

Ігнат анонсував «бавовну», і не лише в Криму

Укрінформ
Про причини вибухів в тимчасово окупованому Криму, які лунають другий день поспіль, повідомити наразі не можна, однак невдовзі «бавовна» буде не лише в Криму.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Що це було, на жаль, не можу говорити. Те, що бавовна буде відбуватись і не лише в Криму - це очевидно. Тому без «бавовни» нам ніяк сьогодні», - повідомив Ігнат.

Коментуючи використання ворогом ракет С-300 під час обстрілу Харківщини, він відзначив, що загарбники застосовують їх по всій лінії зіткнення.

Читайте також: Ігнат пояснив, навіщо росія запускає повітряні кулі на територію України

«Це свідчить про дефіцит у країни-агресора високоточної й далекобійної зброї. Натомість С-300 в них багато, й вироблені вони давно, через що значна їхня кількість потребує утилізації. Але наші сили протиповітряної оборони, як це вже не раз доведено, готові збивати ворожі ракети та безпілотники вдень і вночі», - підкреслив Ігнат.

Він також зазначив, що об’єкти ураження ворог визначив для себе ще на початку широкомасштабного вторгнення.

Читайте також: У Севастополі пролунали потужні вибухи

«Росіяни визначили об'єкти для ураження ще на початку агресії. У агресора є список цілей - це критична інфраструктура, державні, урядові структури, паливно-енергетичний сектор, гідротехнічні споруди, електростанції та транспортна інфраструктура", - зазначив Ігнат.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Севастополі о 3:58 ( 2:58 за київським часом) в районі вулиці Лукомської пролунав потужний вибух. Поруч знаходиться російська військова частина. Учора пролунали вибухи в районі військових частин у Севастополі та в Армянську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-