СБУ оголошує відбір у новий штурмовий підрозділ

СБУ оголошує відбір у новий штурмовий підрозділ

Укрінформ
Стати частиною команди легендарних спецпризначенців закликають в СБУ і наголошують, що це - честь для кожного захисника України. 

Про це йдеться у повідомленні СБУ в Телеграмі, передає Укрінформ. 

«Наші воїни проводять унікальні спецоперації, виконують завдання у найгарячіших точках і разом із Силами оборони звільняють рідну землю. У тебе є можливість захищати Україну пліч-о-пліч з ними, рухаючись до спільної Перемоги!», - йдеться у повідомленні.

Кандидати мають відповідати таким критеріям: вмотивованість, відповідний рівень фізичної та психологічної підготовки, наявність бойового досвіду та високі професійні якості.

Читайте також: СБУ та Сили оборони провели тренування з «відлову» диверсантів на кордоні з білоруссю

Перевага надаватиметься особам, які пройшли службу в спеціальних військових підрозділах: снайпери, інженери, спеціалісти з телекомунікацій, авіанавідники, коригувальники артилерійського вогню, оператори РСЗВ, ПТРК, БпЛА, водії бойових машин та інші.

Щоб дізнатися усі деталі, треба зателефонувати за номером +38 067 650 68 30.

Як повідомлялося, 2 лютого у Міністерстві внутрішніх справ заявили про початок формування штурмових бригад «Гвардія наступу», до яких можуть вступати добровольці. Основою цих підрозділів будуть чинні поліцейські, прикордонники та бійці Національної гвардії. Штурмові бригади мають стати у стрій вже 1 квітня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-