Захисник Бахмута розповів, яке співвідношення сил оборони України і загарбників

Захисник Бахмута розповів, яке співвідношення сил оборони України і загарбників

Укрінформ
Офіцер однієї з бригад ТРО Анатолій Козловський розповів, якій кількості військ протистоять українські захисники під час оборони Бахмута. 

Про це він розказав в інтерв'ю Укрінформу

«Кількість наших оборонців потрібно помножити на п'ять, а якщо з вагнерівцями, то й на 10, щоб вирахувати число окупантів на цьому напрямку», - сказав Козловський. 

Окрім того, він зауважив, що ворог наступає штурмовими групами в кількості чотири-п'ять осіб. 

Читайте також: Прикордонники відбили атаку під Бахмутом — росіяни відійшли з втратами

«Якщо брати вагнерівців, то це малі групи кількістю чотири-п'ять чоловіків. Вони йдуть доти, доки можуть йти. Потім, зазвичай, потрапляють під шквал нашої артилерії і починають окопуватися. Збройні сили рф натомість йдуть під прикриттям бронетехніки, намагаючись керуватися військовою тактикою. Ці напрацювання нам відомі», - пояснив Козловський.

Також він розповів, що станом на зараз артилерії у сторін порівну. "Можливо, нашої навіть трішки більше. Це стає ключовим фактором в обороні міста, чому ворог і зазнає значних втрат. Не всі навіть доходять до штурмових позицій», - пояснив Козловський. 

Читайте також: У Бахмуті з 70 тисяч мешканців залишається близько 5 000 – Череватий

Як повідомлялося, за словами речника Східного угрупування ЗСУ Сергія Череватого, упродовж доби на Бахмутському напрямку армія рф 234 рази обстріляла позиції Сил оборони України, відбулося 37 боєзіткнень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-