Сили оборони провели на Рівненщині спецнавчання

Сили оборони провели на Рівненщині спецнавчання

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв проінспектував тактико-спеціальне навчання Сил оборони на півночі Рівненщини.

У тренуванні були задіяні сили й засоби ЗСУ, Нацгвардії, Державної прикордонної служби, СБУ і Нацполіції, передає Укрінформ з посиланням на Фейсбук пресслужби Командування об’єднаних сил ЗСУ.

«Координація взаємодії даних сил є дуже важливою. У будь-який час, у випадку зростання рівня воєнної загрози, вони мають бути готові на відмінно відпрацювати дії за призначенням», – наголосив Наєв.

Відео: Телеграм-канал Командування Об'єднаних Сил ЗС України

За словами командувача, на сьогодні загроза з півночі проти України є дуже низькою, але Сили оборони використовують цей час для більш якісної та інтенсивної підготовки всіх сил та засобів.

Читайте також: Підготовка до бою мобільних груп ППО Києва займає не більш як хвилину — Павлюк

Наєв також відзначив, що навченість особового складу є важливим елементом готовності української оборони. Тренування засвідчило як готовність захисників до дій, так і те, над чим необхідно попрацювати в подальшому. Цей процес навчання безперервний і триває, допоки сили і засоби не будуть готові діяти автоматично, підкреслив генерал-лейтенант.

Читайте також: Наєв перевірив готовність мобільних груп ППО у Північній операційній зоні

Як повідомляв Укрінформ, СБУ провела контрдиверсійні тренування у прикордонних районах Рівненської області. Мета таких заходів - підвищити рівень безпеки поблизу кордону з білоруссю.

Фото: Командування об’єднаних сил ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-