Британська розвідка назвала причини значних втрат російських військ в Україні

Британська розвідка назвала причини значних втрат російських військ в Україні

Укрінформ
Щоденні втрати росіян у війні проти України різко зросли через низький рівень підготовки особового складу, недостатню координацію та нестачу ресурсів на фронті.

Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому в неділю Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

Як зазначається у зведенні, за останні два тижні російські війська зазнали, ймовірно, найбільшої кількості втрат від початку широкомасштабного вторгнення в Україну у лютому минулого року.

Генеральний штаб ЗСУ щоденно оприлюднює дані про втрати росіян, і хоча розвідка Британії не може перевірити наведені цифри з інших джерел, виявлені тенденції, вважають британці, досить точно відображають ситуацію.

Середній показник за останні сім днів становить 824 загиблих загарбників на день, що вчетверо перевищує показники червня-липня 2022 року.

Читайте також: Ворог посилює угруповання військ на Лиманському та Бахмутському напрямках

«Зростання кількості втрат росіян пов’язане з низкою факторів, включаючи брак підготовленого особового складу, координації дій та ресурсів на фронті, що підтверджується розвитком ситуації навколо Вугледара і Бахмута», - зазначається у зведенні.

У попередньому зведенні британської розвідки йшлося про те, що російські війська вже розгорнули в Україні переважну більшість мобілізованих і для продовження війни їм потрібно проводити нову хвилю мобілізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-